Tractari auto

O idee buna este sa aveti memorat in telefonul mobil numarul unei firme specializata in oferirea serviciilor de tractari auto si asistenta rutiera in zona dv de rezidenta. Puteti oricand suna la numarul unic: 0749152441, serviciul nostru de ASISTENTA RUTIERA fiind disponibil 24 de ore din 24.









luni, 21 martie 2011

Brăileni răniţi în accidente rutiere



Marţi, 08 Martie 2011 | Alina MIHAI*" în cursul zilei de sâmbătă s-au produs trei evenimente rutiere, în urma cărora cinci persoane au ajuns la spital * un şofer a provocat un adevărat carambol după ce a lovit din spate un autoturism tractat * un biciclist a fost accidentat de un şofer care nu a păstrat distanţa regulamentară în trafic
Cinci persoane au ajuns la spital într-o singură zi, după ce au fost victime ale accidentelor rutiere. Evenimentele s-au produs pe data de 5 martie, din cauza unor şoferi care au apăsat prea mult pedala de acceleraţie sau au vrut să facă depăşiri neregulamentare.
Primul accident s-a produs la ora 11.05, în timp ce brăileanul A.I. (24 de ani), se deplasa cu autoturismul, pe DN 2B, în afara localităţii Lacu-Sărat. Şoferul s-a angajat în depăşirea neregulamentară a autoturismului condus de D.G. (52 de ani), care era tractat de o altă maşină, lovind în partea din spate autoturismul condus de acesta din urmă, fiind apoi proiectat în autoturismul condus pe contrasens de M.M. (25 de ani), din Brăila.
În urma evenimentului, maşinile implicate au ieşit în decor, şoferul M.M. şi D.E. (19 ani), din localitatea Deduleşti, pasageră în autoturismul condus de acesta, suferind leziuni corporale pentru care au primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila. Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal."
In concluzie apelati la o firma specializata in servicii tractari auto si asistenta rutiera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tractari auto 0749152441