Tractari auto

O idee buna este sa aveti memorat in telefonul mobil numarul unei firme specializata in oferirea serviciilor de tractari auto si asistenta rutiera in zona dv de rezidenta. Puteti oricand suna la numarul unic: 0749152441, serviciul nostru de ASISTENTA RUTIERA fiind disponibil 24 de ore din 24.









joi, 10 noiembrie 2011

Art.85 - Codul Rutier:


Art.85 - Codul Rutier:
  1. Punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neinmatriculat sau neinregistrat, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 3 ani.
  2. Punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu numar fals de inmatriculare sau de inregistrare se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.
  3. Tractarea unei remorci neinmatriculate sau neinregistrate ori cu numar fals de inmatriculare sau de inregistrare se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale carui placute cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare au fost retrase sau a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tractari auto 0749152441